Wat doet C-lijsten

Home » Wat doet C-lijsten

Veel mogelijkheden

“Bedenk het maar en ik zoek er iets passends voor,” vat Christien van den Oever alle mogelijkheden samen. De afgelopen jaren hebben dan ook al ontelbare ingelijste pronkstukken de werkplaats van C-Lijsten verruild voor een prominente plek ergens aan de wand: eyecatchers bij particulier, overheid en bij school en bedrijf. En nog tegen betaalbare prijzen ook.

Grootste kracht

“Mijn grootste kracht is,” zegt Christien over haar vak, “dat ik mooier wil maken, wat al mooi is, maar met een zekere accentuering door een passende lijst helemaal voor honderdvijftig procent tot zijn recht komt. Dat is vaak een kwestie van eerst goed luisteren en je indenken in de wereld van de klant. Vervolgens laat je de klant heel gericht zien wat het effect kan zijn van een type lijst. Op basis waarvan men uiteindelijk zelf een keus kan maken. Want een klant heeft natuurlijk altijd het laatste woord en moet zelf beslissen.”

Kunstenaars

Niet louter particulieren, maar bijvoorbeeld ook kunstenaars, hebben de weg naar C-Lijsten intussen allang gevonden. Met name om hun werk er op professionele wijze te laten inlijsten ten behoeve van exposities en tentoonstellingen. Daarnaast bedient ©lijsten kunstenaars ook op hun wenken met ondersteunende werkzaamheden. Het opspannen van schilderdoeken op spieramen is daar een voorbeeld van.

Meer weten?

Kom gerust langs op locatie aan de Phoenixstraat 10 2611 AL in Delft, want bij C-Lijsten is het altijd open huis!