Voor inlijsten Delft gaat u naar C-lijsten

Home » Voor inlijsten Delft gaat u naar C-lijsten

U heeft met veel plezier en toewijding een prachtige zeefdruk aangeschaft, of zorgvuldig dat schilderij uitgezocht, een dierbare foto gemaakt. Wellicht heeft u kunst wat u dierbaar is. Mooie kunst of dierbaarheden mogen gezien worden en daarom wilt u er een mooie lijst omheen hebben. Een mooie lijst is een ware aanvulling voor de zeefdruk, schilderij, foto of overige kunst. Voor dergelijke inlijstingen in Delft moet u zonder twijfel bij C-Lijsten zijn.

Een bijzonder ruim aanbod

Wij willen zoveel mogelijk ieders smaak en wensen tegemoet komen en daarom hebben we gekozen voor een breed aanbod. Denkt u hierbij aan klassieke lijsten, barokke lijsten, modern, aluminium of wanneer niet in de collectie is word het voor u op maat gemaakt.

Wij bieden dus maatwerk. C-lijsten te Delft heeft een enorm veelzijdig assortiment. Een aanbod voor iedere vorm van kunst, schilderijen, zeefdrukken, foto’s, passe partout, bedenk het maar, c-lijsten lijst het in. Wij maken de inlijstingen in overleg met u, in ons atelier graag volledig naar wens.

Uiteraard hebben wij een aantal basic lijsten in ons assortiment die makkelijk met verschillende stijlen te combineren zijn. Naast de basic lijsten kunt u voor inlijsten Delft ook bij ons terecht als uw wensen wat specifieker zijn.

Eindeloze mogelijkheden voor inlijsten Delft

Veel dierbaren verdienen een passende lijst. Wij kunnen u op alle fronten helpen en adviseren. Denkt u eens aan een lijst voor een doopjurk, babykleertjes en schoentjes. Maar ook uw trouwboeket een mooie zeefdruk, schilderij of foto c-lijsten maakt liefdevol een passende lijst voor u er omheen.

inlijsten Delft