Voor vakkundig inlijsten gaat u naar C-Lijsten

Home » Voor vakkundig inlijsten gaat u naar C-Lijsten

De mooiste kunst en dierbare dingen verdienen een omlijsting. Een mooie lijst maakt het een compleet geheel en de decoratie staat in het middelpunt van de belangstelling, precies zoals het hoort. Voor de mooiste lijsten en de meest vakkundige manier van inlijsten zit u goed bij C-Lijsten. Wij stoppen onze ziel en zaligheid in het maken van de mooiste lijsten en inlijstingen.

Creatief en kunstzinnig

Kom een kijkje nemen in ons atelier en u zal merken dat ons werk meer inhoudt dan alleen een foto of een schilderij inlijsten. Wij maken de meest uiteenlopende soorten lijsten waardoor er altijd iets te vinden is wat bij u past. Zit er onverhoopt toch geen lijst in ons aanbod wat aan uw verwachtingen voldoet, of heeft u liever net een ander kleurtje? Geef het aan, want wij passen graag de kleur voor u aan of maken een lijst volledig naar uw wensen. Wij lijsten de meest uiteenlopende dingen voor u in, denk eens aan: zeefdrukken, babypakjes, doopjurken, schoentjes en bloemboeketten zoals uw trouwboeket.

De overige diensten van C-Lijsten

Het stopt bij C-Lijsten niet bij het inlijsten van uw meest dierbare stukken en het maken en verkopen van de meest uiteenlopende soorten lijsten. Wij helpen u ook graag met het vergulden en verzilveren van lijsten en beeldjes, het schoonmaken van schilderijen en lijsten, het restaureren van lijsten en schilderijen, het opspannen van borduurwerken, het snijden van passe-partout in alle maten en kleuren, direct en op voorraad. De mogelijkheden zijn eindeloos en de werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd voor het mooiste eindresultaat.

Een afspraak maken bij C-Lijsten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan direct contact met ons op. Wij vinden volledige aandacht voor onze klanten erg belangrijk en daarom kunt u alleen op afspraak bij ons langskomen. Wij hebben dan alle tijd om u uitleg te geven, onze lijsten te tonen en de wensen en eisen voor maatwerk met u te bespreken zonder dat wij tussendoor andere klanten moeten helpen. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen, te mailen of door het contactformulier op de website in te vullen.