C-Lijsten is uw deskundige lijstenmakerij Delft

Home » C-Lijsten is uw deskundige lijstenmakerij Delft

Een foto, schilderij of andere decoratie is op zich al prachtig. Wij vinden het een feest dat wij met onze lijstenmakerij Delft uw pronkstukken nóg mooier kunnen maken. Met onze lijsten wordt uw decoratie een echte eyecatcher in iedere ruimte. Maak snel een afspraak om ons ruime aanbod te bekijken of de overige mogelijkheden te bespreken.

Eindeloze keuze

Wij vinden het belangrijk dat uw decoratie de mooist omlijsting krijgt. Hierdoor krijgt het een ereplaats in iedere ruimte. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het bij onze lijstenmakerij Delft. Van de makkelijk te combineren standaardlijsten tot de specifieke modellen, bij C-Lijsten valt er voldoende te kiezen. En mocht er ondanks ons ruime aanbod toch geen lijst bij zitten die volledig aan uw wensen en eisen voldoet? Dat vinden wij geen enkel probleem. Wij kunnen onze lijsten aanpassen op basis van kleur, bijvoorbeeld wanneer het alleen de kleur is die u niet bevalt en anders maken wij een lijst volledig op maat voor u. Uw wensen staan bij ons namelijk centraal.

De mooiste decoratie in de meest bijzondere lijsten

Bij onze lijsten kunt u verder denken dan alleen een toepassing voor foto’s en schilderijen. Ook bijvoorbeeld de doopjurk, het eerste pakje of de eerste schoentjes van uw kinderen kunnen ingelijst worden. Of denkt u eens aan uw sluier of uw bruidsboeket. Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden die de mooiste lijsten verdienen.

Het aanbod van C-Lijsten bekijken

Kom vooral eens een kijkje nemen in ons atelier en bewonder ons ruime aanbod. Wij stellen het op prijs dat u hiervoor eerst een afspraak maakt. Wij willen u graag de volledige aandacht geven en daarom werken we alleen op afspraak. Ziet u iets wat u bevalt en wilt u kleine aanpassingen of wilt u dat onze lijstenmakerij Delft een volledige lijst speciaal voor u maakt, dan kunnen we direct de details bespreken. U kunt op verschillende manieren een afspraak maken of meer informatie opvragen. U bereikt ons telefonisch, per e-mail of door het contactformulier op de website in te vullen.