Passe Partout op Maat

Home » Passe Partout op Maat

Een passe partout is een ideale manier om ruimte te creëren tussen de lijst en het werk. Het beschermt tegen beschadiging en laat het kunstwerk beter tot zijn recht komen. Maar daarnaast heeft een passe partout nog veel meer voordelen. Bij C-lijsten snijden we passe partout op maat, in allerlei verschillende formaten en kleuren. Kom eens langs in het atelier van Christien van den Oever.

In elk gewenst formaat en kleur

De passe partout kan in elk gewenst formaat en kleur gesneden worden. In het midden van de passe partout wordt meestal een rechthoekige venster van de gewenste grootte gesneden. Wilt u meerdere foto’s of schilderijen in 1 lijst tonen, dan worden er meerdere vensters uitgesneden. De binnenranden van het karton worden schuin afgesneden, zodat er diepte in het geheel komt en de randen van de passe partout geen schaduw op het kunstwerk veroorzaken.

Passe partout op maat

U heeft in mijn atelier keuze uit diverse passe partouts. Mocht het formaat dat u nodig hebt er niet bij zitten, dan snij ik gerust een passe partout op maat voor u. Naast het op maat maken van passe partouts houd ik me ook bezig met werkzaamheden zoals:

  • Het vergulden en verzilveren van lijsten en beeldjes
  • Het schoonmaken en restaureren van lijsten en schilderijen
  • Het inlijsten van herinneringen, zoals: doopjurkjes, babypakjes en -schoentjes

Kom langs bij de atelier van C-Lijsten in Delft. Ik leid u graag rond en vertel u meer over mijn werk en de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook eerst bellen of mailen. Neem een kijkje op mijn website voor de contactgegevens.