Restauratie Schilderijen

Home » Restauratie Schilderijen

Een schilderij is een kostbaar bezit waar u lang van wilt blijven genieten. Regelmatig onderhoud is dan ook van belang om ervoor te zorgen dat uw schilderij zijn oorspronkelijke glorie behoudt. Bij C-lijsten bent u aan het juiste adres voor de restauratie van schilderijen.

 

Een schilderij waar u weer naar wilt kijken

Een schilderij kan vies worden in de loop der tijd. Boosdoeners zoals nicotine, rookaanslag en huisvuil zorgen ervoor dat uw schilderij er minder mooi uit ziet. Deze vervuiling ontstaat geleidelijk, maar zorgt er op den duur voor dat het beeld minder goed overkomt, waardoor het niet meer prettig is om naar te kijken. Ook een vergeelde vernislaag zorgt voor een sombere uitstraling, dat wilt u niet! Bij C-lijsten kunt u terecht voor restauratie aan schilderijen. De eigenaresse, Christien van den Oever, zorgt ervoor dat uw schilderij weer een plaatje wordt, waar u naar wilt blijven kijken. U kunt bij Christien terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Het schoonmaken van oliedoeken
  • Het verdoeken van olie (acryl) schilderijen
  • Het herstellen van scheuren in doeken
  • Het bijwerken van andere beschadigingen van doeken
  • Het vergulden van lijsten
  • Het repareren van ornamentale lijsten

 

Altijd eerst een advies en prijsopgave

Indien u uw schilderij brengt naar C-lijsten, zal deze eerst zorgvuldig worden bekeken en onderzocht door Christien. Zij laat u weten wat het huidige staat is van het schilderij en geeft een overzicht van de noodzakelijke werkzaamheden. Uiteraard is dit advies inclusief een vrijblijvende prijsopgave. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op. Wij zijn bereikbaar per telefoon of per mail