Schilderij Restauratie

Home » Schilderij Restauratie

Om een schilderij terug te krijgen in zijn oorspronkelijke staat, is restauratie aan het schilderij nodig. Afhankelijk van de huidige staat worden er diverse werkzaamheden verricht die ervoor zorgen dat het schilderij zijn oorspronkelijke kleuren, glans en diepte weer terugkrijgt. Bij C-lijsten bent u aan het juiste adres indien u op zoek bent naar de mogelijkheden voor schilderij restauratie!

Voor alle restauraties, van kleinere tot uitgebreide

U merkt het niet meteen, maar na verloop van tijd verliest een schilderij zijn glans en kleur. Vuil in de lucht, zoals nicotine, rook en huisvuil zorgen ervoor dat het schilderij zijn oorspronkelijke glorie verliest. Maar ook een vergeelde vernislaag zorgt ervoor dat het schilderij minder prettig is om naar te kijken. En wat dacht u van beschadigingen in het doek of op de lijst. Allemaal factoren die de staat van het schilderij aantasten. Christien van den Oever is de eigenaresse van C-lijsten. Bij haar kunt u terecht voor schilderij restauratie, van kleine restauraties tot uitgebreide. Op het gebied van restauratie voert zij de volgende werkzaamheden uit:

  • Het schoonmaken van oliedoeken
  • Het verdoeken van olie (acryl) schilderijen
  • Het herstellen van scheuren in doeken
  • Het bijwerken van andere beschadigingen van doeken
  • Het vergulden van lijsten
  • Het repareren van ornumentale lijsten

Een ‘nieuw’ schilderij

Wilt u weten hoe uw schilderij er in zijn oorspronkelijke staat uitziet? U zult zich verbazen van het eindresultaat na de restauratie, alsof u een geheel nieuw schilderij in handen krijgt. Neem nu voor mogelijkheden contact op met Christien. Zij vertelt u graag meer over schilderij restauratie en stelt met alle plezier vrijblijvend een offerte voor u op. Bekijk de website voor meer informatie en de contactgegevens.