Zeefdruk Inlijsten

Home » Zeefdruk Inlijsten

Een mooie lijst accentueert uw zeefdruk. Door een zeefdruk te plaatsen in een prachtige, passende lijst springt deze er nog meer uit. Bij C-lijsten kunt u kiezen uit vele verschillende mogelijkheden. Er zit altijd wel een lijst tussen die bij uw zeefdruk past. Kom voor uw zeefdruk inlijsten eens langs in mijn atelier. Ik laat u graag de mogelijkheden zien!

Duizenden soorten lijsten

Mijn naam is Christien van den Oever, eigenaresse van C-lijsten. ‘Creativiteit in omlijsting en restauratie’ is mijn specialiteit. Ik help u aan een passende lijst voor een foto, schilderij of andere decoratie. In mijn atelier kunt u een keuze maken uit duizenden soorten lijsten: van degelijk klassiek tot supermodern en nog veel meer. De lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen zoals bijvoorbeeld hout, kunststof en aluminium. In ons brede assortiment vindt u ongetwijfeld een lijst die naar uw zin is. Toch andere wensen? Geen probleem! Ik lever dan maatwerk uit eigen werkplaats. Of het nu gaat om de productie van een nieuwe op maat gemaakte lijst of een aanpassing aan een standaardlijst. Niets is te gek!

Een bijpassende lijst voor uw zeefdruk

Bij C-lijsten wordt er naar uw wensen geluisterd. Ik adviseer u graag over een mooie en bijpassende lijst voor uw zeefdruk. Naast het zeefdruk inlijsten houd ik me in mijn atelier ook graag bezig met andere werkzaamheden, zoals het schoonmaken en restaureren van schilderijen en lijsten. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden voor zeefdruk inlijsten? Neem dan contact met me op of kom langs in Delft! Kijk op mijn website voor de contactgegevens.